Zaterdagochtend 24 april 2021 half tien. De vogels zingen, de zon schijnt. Eigenlijk hè, eigenlijk zou ik beter naar buiten gaan om wat te werken in de moestuin of boodschappen te doen. Of gewoon een uurtje wandelen zou ook fijn zijn, maar wat doe ik …..

….ik zit hier in een luie stoel met een bakje koffie en een boekje mijn tijd te verdoen. En dit is echt niet de eerste keer dat ik dit doe. Er gaat dan ook van alles door me heen:

* Zonde van mijn tijd!
* Zal zo wel zijn reden hebben dat ik hier nu nog zit.
* Hoe krijg ik mezelf in de benen?
* Dit gaat zo vaak zo, waarom is dat?

Ik heb mijn laptop er maar even bij gepakt en dit bericht geschreven, al weken zo niet maanden wil ik al met dit blog beginnen maar het lukt me telkens maar niet. Nu, zie hier dan toch mijn eerste bericht. Was dat de reden dat ik hier nu nog zit? Zodat ik er toch eindelijk eens aan begin? Ik weet het niet maar vind het leuk (en spannend) dat mijn eerste blog nu dan toch een feit is. Ik ben benieuwd naar jou reactie. Herken je dit gevoel?

Ik ben benieuwd…

voel-je-vrij (te reageren maar hou het wel netjes),
Angelique

Reacties

 • Maria
  Antwoord

  Stuit ik zomaar op je leuke verhaal, soms duurt het even voor je daadwerkelijk begint haha, herkenbaar in plaats van alles wat ik ‘moet’, schuif ik die even vooruit en heb ik dus je verhaal gelezen ook heel leuk! Op naar de volgende

  • Angelique
   Antwoord

   Ja joh, leuke reactie Maria. Soms komen er hele leuke verrassende dingen voorbij als je gewoon even blijft zitten. Goed bezig 🙂 Op naar de volgende …. mijn gedachten ratelen al flink, ik ben benieuwd wat daaruit gaat komen ;-). Dag hè, voel-je-vrij Angelique

 • Corrie
  Antwoord

  Ha lieve Angelique,
  Sinds kort heb ik de methode geleerd om IN het celgeheugen te voelen. Methode van Vilna van Betten. Zie youtube indien geinteresseerd.
  In de afgelopen 6 weken, toen ik er mee begon, heb ik al vele inzichten gehad! Met als klap op de vuurpijl: een geslaagd familieweekend!
  Schuld & schaamte voorbij over de scheiding, na 18 jaar – want ik trok de stekker eruit.
  Thich Nhat Hanh noemt dit diep kijken. Mediteren op het hart, met Ware Liefde.

  • Angelique
   Antwoord

   Wat fijn om te lezen, ja dat celniveau hè daar is nog veel te halen. Heel herkenbaar. Heb ik nu net vandaag de uitleg over ATiA (mijn sitenaam) geupload. Is dit toeval? Succes met je meditaties Corrie ze doen ons (allemaal) goed. Voel-je-vrij Angelique

 • Saskia
  Antwoord

  Heel herkenbaar! En fijn om te lezen dat ik niet de enige ben!

  • Angelique
   Antwoord

   Haha, nou Saskia, dat denk ik ook vaak. Fijn je reactie te lezen, doet mij ook weer goed. Fijne avond nog hè, voel-je-vrij Angelique

 • Theo van Kampen
  Antwoord

  Hallo Angelique, mooie en duidelijke opzet van je blog en jezelf geschreven berichten. Vaak zit ik maar te dagdromen beetje somber kom tot weinig tot niks. Dan ineens besef hoe mooi het leven is en geniet ik weer van de vogels in onze tuin bij de waterbak en de
  bloemen en de struiken. En ga ik in de tuin werken onkruid.
  En weer van gewone mensen die aan de wandel waren of fietsend. Gisteren middagje lekker door Den Bosch struinen zo fijn , groetjes van mij Theo

  • Angelique
   Antwoord

   Ook herkenbaar Theo, de tijd gaat soms zo snel voorbij. Voor je het weet is het weer avond, fijn om dan kleine dingen te hebben om van te genieten. Dank je voor je compliment, altijd fijn om te ontvangen.

   Fijne avond nog hè, voel-je-vrij Angelique

 • Petra
  Antwoord

  Heerlijk genieten van de zon….en het moment…. Zo lang geleden dat je je door de zon hebt kunnen laten verwarmen!!! Fijn weekend, Petra.

  • Angelique
   Antwoord

   Wat leuk Petra je reactie te ontvangen, erg leuk om in gesprek te zijn met gelijk gestemde. Ja, was lekker hè gisteren, heerlijk. Vandaag iets minder zon maar het is nu wel lekker rustig buiten. De vogels hebben het naar hun zin zo te horen. Fijne dag hè, voel-je-vrij Angelique

 • Ellemarie
  Antwoord

  Hey Angelique,
  Wat leuk deze blog! Jouw onderwerp is heel herkenbaar. Ik ben ook zo’n overdenker, of misschien zelfs wel een over-overdenker. 😉
  Maar fijn om via jou ook meer inzicht in mezelf te krijgen, want zo werkt het wel denk ik. (kijk, daar ga ik weer hihi)
  Ook ik zit hier nu te typen terwijl ik eigenlijk naar buiten wil, en poetsen, Nou ja, dat laatste wíl ik niet, maar is wel nodig. Dat vind ik dan ook weer zonde van het mooie weer. Dus hup, de wandelschoenen aan, en naar het bos.
  Veel liefs, en ga zo door, heerlijk om te lezen, om over te mijmeren én om er actie op te ondernemen.
  Liefs en groetjes

  • Angelique
   Antwoord

   Ja joh Ellemarie, ik herken je wel in je bericht, Wij zijn denkers dat geloof ik ook. Niks mis mee maar soms is het wel lekker om gewoon naar buiten te gaan. Dank je wel voor je reactie, erg leuk! Ik hoop dat je een fijne dag gehad hebt gisteren, voel-je-vrij Angelique

 • Angelique
  Antwoord

  Test 1 2 3 hihi 🙂

  Ik ben benieuwd hoe dit werkt. Dit bericht is dus van mijzelf om te kijken hoe het werk en hoe ik reacties binnenkrijg en eventueel kan verwijderen. Ik wil mijn pagina zuiver en licht houden. Alle meningen zijn welkom zolang ze maar opbouwend zijn.

  Voor mij is bewustwording het belangrijks in mijn berichten. Bewustwording van en over mijzelf maar ook voor jou, ik hoop dat jij met behulp van mijn berichten een beter inzicht in jezelf krijgt en daardoor je leven makkelijker kan inrichten.

  Want ik ben me ervan bewust dat je goed voor jezelf moet zorgen maar dat dat niet altijd even makkelijk is.

  Maar goed, ik zit nog in de BLOG-testfase, dus ik ga even verder.

  Tot later!
  Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.