WIjze woorden van Abby

Ik vind het best moeilijk. Niet om te vertrouwen – dat gaat vanzelf – maar om hiervoor uit te komen.

Er zijn zo veel anders denkenden en (dat is wat mij betreft oké, maar) er is zoveel strijd overal. Op tv, in de krant op socialmedia. Dit doet me geen goed. Ik word er naar van, verdrietig en hoop dan ook dat als je op deze blog reageert dat je vanuit respect naar mij en de andere lezers reageert.

In elk geval heb ik er vertrouwen in dat het wel goed komt. Alle regels die ingevoerd worden maken het niet makkelijk en zeker niet leuker maar uiteindelijk zal het goed gaan. Daar vertrouw ik op, de natuur weet echt wel wat hij doet.

Lieve mensen wees lief voor elkaar, steun elkaar en zorg goed voor elkaar.

Voel-je-Vrij, Angelique

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.