Voor mij is dit niks nieuws. Dan ga ik weken/maanden lekker en ineens is het op. Ik wil rust, naar buiten of juist lekker binnen blijven. Inspiratie heb ik wel hoor, heel veel zelfs – vooral als ik ga fietsen – maar ik heb gewoon geen zin om al die leuke en interessante ideeën uit te werken. Ken je dat?

Ik doe het dan ook even rustig aan, en neem een pauze.

Een pauze is een van de meest inspirerende en helende tijden die er zijn. Als onderdeel van mijn opleiding tot Trager Practitioner is de pauze tijdens een training of (therapeutische) sessie het moment waarin alles samenkomt. Daarom mijn advies: Neem ook zo nu en dan een pauze, een paar keer per dag een paar minuutjes doet al wonderen. Je kan ook gewoon even een paar dagen vrij plannen. Dagen waarin je dus geen afspraken hebt en er vanalles kan gebeuren. Heerlijk! Misschien dat de onderstaande tekst je kan inspireren/helpen tijdens je pauze.

PAUSE

P ause and be quiet
A rrive and be here
U nite with Spirit
S ee something beautiful around you
E xhale and breath

So PAUSE, Exhale and breath

I will be back. Later,
Fijne herfst lieve mensen

Angelique

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.