Heb jij ook zoveel gedachten dat je er moe van wordt en dat je ze wel onder curatele zou willen zetten? Heb je zoveel acties die je wil/moet doen dat je nergens aan toe komt? Voel je je lichamelijk en mentaal ziek of uitgeput! En wil je hier verandering in brengen? Bel je me dan om het van je af te praten, ik help je weer overzicht in je hoofd te krijgen zodat je vanuit het juiste gevoel de juiste acties op het juiste moment kunt ondernemen.

Ook jij kan jezelf weer fijn voelen en een prettig leven leiden. Je kan weer in je kracht staan, enthousiasme ervaren en mooie dingen maken/doen waar jijzelf en de mensen om je heen blij van worden.

Daarom, bel me. Ik zal naar je luisteren vanuit aandacht en rust, en reageren vanuit intuïtie, eerlijkheid en vooral gelijkheid. Jij bent dan misschien de cliënt en ben ik de coach, maar diep van binnen zijn wij gelijk. Zo wil ik ook met je in contact zijn. Ik wil naar je luisteren, zo nu en dan zal ik je woorden herhalen en als je dat fijn vindt vertellen wat er bij mij opkomt. Het gevoel wat bij mij opkomt vertalen naar woorden waar jij verder mee kunt.

Elke week / Een uur
Jij vertelt / ik luister

Laten we bellen!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.