Waar massage stopt gaat Trager verder …

Super enthousiast! ben ik over de behandelmethode The Trager® Approach, Mentastics® en Reflex Response® technieken. Behandelmethodes/technieken waarbij je je lichaam (fysiek), je denken en voelen (mentaal), en je innerlijke-zijn (geestelijk/spiritueel) met elkaar verbindt door oefeningen (lichamelijk) te combineren met gesprekstechnieken (mentaal) en aandacht voor het hier en nu (geestelijk/spiritueel). Hierdoor verbeter je je zelfbewustzijn, je leert leren luisteren en reageren op signalen van je lichaam.

Een individuele sessie of groepsles zal je helpen oude gewoontes los te laten, opgekropte emoties op een prettige manier te verwerken en jezelf beter, vrijer en blijer te voelen. Na een sessie voel je je sterker en beter in balans.

Op dit moment geef ik geen groepslessen of individuele begeleiding maar bel me gerust. Ik informeer je graag over de behandelmethode of breng je in contact met een van mijn Trager collega’s bij jou in de buurt.

  • Ben je zelf een professional met hands-on technieken en beroepsmatig geïnteresseerd in de Trager Approach? Meld je dan aan voor een van de introductieworkshops of informatiebijeenkomsten bij jou in de buurt. Meer informatie vind je op www.trager.nl

Voel-je-Vrij
Angelique

Thuis@AngeliqueVerstappen.nl – 06 4818 2743

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.