De geluiden die de regen maakt, het tikken op de stoep, of op de bladeren van de heg. Op de zinken bak die nog buiten staat, of op het glas, het doet me gewoon goed. Ik hou van de regen, altijd al gedaan!

Volg je de link voor een minuutje regen?

De regen op de achtergrond, de vogels, weinig of geen mensen meer. Met een kopje thee (deze keer water met wat schijfjes limoen) op de buitenbank, onder het afdak natuurlijk. Alhoewel ik wandelen in de regen ook heerlijk vind, maar niet vandaag, vandaag geniet ik van mijn tuin die de regen ook wel lekker vindt. Straks of morgen is hij weer helemaal bijgetankt en ziet hij er weer opgefrist uit.

Ja hier word ik blij van, en jij? Wat geeft de regen jou?

Voel- je-Vrij (te reageren),
Angelique

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.