Na een heerlijke vakantieweek in Zeeland ben ik weer thuis. Afgelopen donderdag bedacht ik me dat ik maandag weer aan het werk moest en vroeg me af: “Waarom wilde ik ook al weer zo graag aan het werk?” Ik kon het me niet meer herinneren hihi. De vakantie op Vrouwenspolder Zeeland was zo fijn dat ik mezelf er geen voorstelling bij kon maken dat ik maandag weer fluitend naar mijn werk zou gaan.

Maar nu is het zaterdag, gisterenavond laat was ik thuis. Een heerlijk schoon huis met een fijne tuin en een lekker bed. En aangezien mijn huis niet veel groter is dan het chalet waarin we verbleven lijkt dit óók wel een vakantiehuisje. Heerlijk. Dus het thuiskomen was weer goed en voelde erg fijn. Na een heerlijke nacht in eigen bed en vanochtend lekker uitslapen ben ik even naar mijn moestuin gelopen om de plantjes water te geven, Het staat er geweldig bij daar. Eenmaal thuis zit ik weer met een boekje – mijn vakantie-roman is nog niet uit – ook zo lekker :- ) – ik neem het er nog even van – op een luie stoel in de tuin.

Niemand die me iets doet!

Fiets ik net door het dorp en bedenk me ineens dat ik maandag weer mag gaan werken, en verbaast voelde ik dat ik er weer zin in heb. Ik ben er weer klaar voor. Nog even genieten van dit weekend en dan weer aan het werk. Hoe fijn is dit,:

HEERLIJKE vakantie
LEKKER thuis
FIJN aan het werk

Ja, het leven is goed voor me.

Veel liefs van mij voor jou,
Hoe gaat het met je?
Heb jij het naar je zin op je werk, in je huis of ergens anders? En hoe is dit voor jou?

Reageer gerust,
Voel-je-vrij, Angelique

Reacties

 • Angelique
  Antwoord

  Tja, en toen was de vakantie weer voorbij.

  Mijn boekje is uit,
  een draai was hangt al
  de andere zit nog in de trommel.

  De afwas wacht en ook ….. Ach ja, het gewone leven wacht niet langer.

  Fijne zondag Petra, Corrie en andere lezers
  Tot een volgende keer,

  Voel-je-Vrij, Angelique

 • Corrie
  Antwoord

  Wat mooi beschreven! Ik kan het zo meevoelen 🌞.
  Op dit moment heb ik een opdracht waarvoor ik (een beetje) betaald krijg. Iets met doorsnee soepel garen en met stug extra sterk garen.
  Iets met sterke magneetjes, waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op moeten wijzen. Tja dan moet ik voelen waar het klikt en waar de afweer zit.
  Dank voor je verhaal!

  • Angelique
   Antwoord

   Mooi Corrie, jij kan er ook wat van (schrijven bedoel ik, hihi) en ja de verbinding in de stukken en bij onszelf, neuzen die de zelfde kant (of juist niet) op wijzen …. bijzonder,

   Dank voor je reactie, en veel succes en plezier in het werk,

   Angelique

  • Angelique
   Antwoord

   Hoi Corrie,

   Wat een fijne reacties krijg ik van je op mijn blogs, erg leuk.
   Dank je,

   ik zit hier en daar nog in de testfase en reageer nu via deze weg (intern vanuit het cm van mijn website) en ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien. En of jij een bericht krijgt van mijn reactie.

   Groetjes Hè
   Angelique

 • Petra
  Antwoord

  Mooi geschreven, Angelique. Fijn zo n week weg ,he……. groet Petra

  • Angelique
   Antwoord

   :- )

   Heerlijk, zo’n weekje weg

   :- )

   Nu weer aan het werk,
   dat is ook fijn

   : -)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.