Ik wens iedereen een fijne verjaardag.

Een van mijn ex-vriendjes is vandaag jarig.  😒 en ik heb er nogal wat. Mijn leven was tot nu toe erg onstuimig. ik heb hele fijne tijden gekend en ook hele nare tijden. 

Ik hoop dat het nu wat rustiger wordt.  

Maar …. dus ….. ÊÊn van mijn ex-vriendjes is vandaag jarig en ik denk aan hem. Ik denk vaak aan hem en ook denk ik vaak aan mijn andere ex-vriendjes. Zij zijn trouwens ook allemaal ÊÊn keer per jaar jarig 🎈

Van sommige weet ik de dag nog van andere niet meer, maar ze zitten allemaal in mijn hart. Met de ene was ons pad samen wat langer, met de andere wat korter. Sommige hebben me pijn gedaan, ook ik heb sommige pijn gedaan. Andere kwamen en gingen als vanzelfsprekend. Maar allemaal hebben ze grote indruk op mij gemaakt en zitten ze in mijn hart. En daar blijven ze, VOOR-AL-TIJD 

Daarom wens ik hen allen op hun dag en hele fijne verjaardag.

Veel liefs voor allemaal,  ook voor jou (lezer)

Voel-je-Vrij om te reageren, 

Angelique 

Reacties

 • Corrie
  Antwoord

  Verjaardagen…
  Vandaag is een broer jarig. Sinds een paar jaar gaat hij weer feestje geven. Maar ik kan niet. Ik had al 2 afspraken staan. Uiteraard wist ik dat vandaag ZIJN dag is. Maar ik kan niet. Aan een tafel zitten en praten over koetjes en kalfjes. Over ziek zijn.
  Punt.
  Natuurlijk hou ik van hem! Zit ook hij in mijn hart
  🤗

  • Angelique
   Antwoord

   Ja, snap ik Corrie.
   En zo herkenbaar

   Maar goed wat in het hart zit verzuurt niet, haha, ik met mijn gezegdes 🤭

   Nee serieus, je hoeft niet fysiek samen te komen om samen te zijn.

   Fijne dag vandaag Corrie,
   En dank voor je reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.