Lokale initiatieven van mijzelf en ander dorpsbewoners, organisaties of ondernemers over gezondheid voor mens en milieu.

  • Een van mijn eigen initiatieven die ik dit jaar (2021) wil verwezenlijken is het creëren van een stilteruimte in de openlucht maar binnen onze dorpsgrenzen. Het idee is er al, ook weet ik wat er nodig is om het te laten ontstaan, de gemeente ziet het wel zitten. Stilteruimte Berlicum 2021 …. je hoort nog van me?!
  • Laat ik mijn creativiteit de vrije loop, dan denk ik bijvoorbeeld dat het mooi en interessant zou zijn om in Berlicum een informatiecentrum over Berlicum te hebben. Een centrum waarin we mensen en organisaties met elkaar verbinden. Informatiecentrum Berlicum 2021 …. mij lijkt het wel wat.
  • Een derde lokaal initiatief van eigen bodem is het organiseren van een braderie/festival/event op het gebied van bewustzijn, gezondheid en maatschappelijke en milieu betrokkenheid. Voor inwoners, bezoekers, verenigingen, stichtingen en ondernemers moet er een plek zijn in het event. Bewust Berlicum in 2022 …. daar ga ik voor!
  • Op dit moment (april t/m september 2021) voer ik een opdracht uit voor de BINT Vrijwilligersacademie. Wat zeg je? Heb je daar nog nooit van gehoord?! Tja, dat is dus het probleem. Het workshopaanbod is op dit moment nog zeer beperkt om over de naamsbekendheid maar niet te spreken. En dat willen we anders. En daar kom ik om de hoek kijken. Ik ga onderzoek doen en een plan-van-aanpak maken waar we de komend jaren mee aan de slag kunnen. BINT Vrijwilligersacademie Medio 2021 …. Kom snel verder voor meer informatie, wellicht kunnen we elkaar hierin helpen?!

Heb jij een ander goed idee dat je in Berlicum op de kaart wil zetten?
Bel me, wellicht kunnen we elkaar helpen onze ideeën naar een hoger plan te brengen.

Voel-je-Vrij
Angelique

Thuis@AngeliqueVerstappen.nl – 06 4818 2743

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.