Rust, aandachtcreativiteit en actie zijn essentieel in mijn leven.


1968 Ik ben geboren in Lennisheuvel (Boxtel) als een na jongste van vijf. 1985 na m’n MAVO-diploma, stoom ik door naar de MDGO en word filiaalleidster van een jeansstore. 1998 Start ik met Schoevers waarna ik als secretaresse aan het werk ga. 2003 Ik kan mijn draai op de arbeidsmarkt niet vinden! Na zelfonderzoek, een carièreswich en de nodige opleidingen start ik in 2006 mijn praktijk; ATiA (beter door bewegen).

2012 Slaag ik ook voor de opleidingen Medische Basiskennis op HBO-niveau en de Trager® Approach. Sinds die tijd volg ik met enige regelmaat bijscholing in voornamelijk de Trager® Approach, Mentastics® en Reflex Response® technieken. Momenteel is mijn praktijk gesloten, geef ik geen begeleiding aan individuele cliënten en ook geen groepslessen.

Wel verzorg ik informatieavonden en ben ik een schakel naar introductieworkshops (beide interessant voor zowel cliënten met een hulpvraag als de collega professional die zich verder wil ontwikkelen door scholing). Én begeleid ik mensen met behulp van wekelijkse telefoongesprekken naar meer bewustwording en een fijnere structuur en aandacht in hun leven.

Voel-je-Vrij
Angelique

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.