Om zes uur vanochtend (zondag) was ik al wakker, om zeven uur dacht ik “laat ik gaan fietsen”.
Zo gedacht zo gedaan :- ) …..

Vanochtend waren er vele vogels die elkaar achterna zaten, paarden waren al aan het grazen, koeien met elkaar in de weer, de varkens nog lekker lui. Vreemd genoeg waren er ook veel wandelaars en dit verbaasde me dus. Het was vanochtend veel drukker dan op een doordeweekse dag.

Vreemd eigenlijk, of toch niet?

Voor mijzelf, ik merk dat ik door de avondklok van de afgelopen maanden vroeger naar bed ga en dus ook vroeger wakker wordt. En dat komt goed uit want ik ben een ochtendmens. De energie van de vroege ochtend is anders dan later op de dag, zoveel RUSTIGER en tegelijkertijd ook weer BRUISENDER, ik word er blij van.

Meestal begin ik de dag met 20 minuten mediteren (ramen en deuren wijd open), en dan óf een uurtje yoga, óf zoals nu een uurtje fietsen :- )

Voor nu, hele fijne zondag en ik ben benieuwd hoe jij je ochtend het liefst begint.

Voel-je-vrij te reageren,
Angelique

Reacties

 • Corrie
  Antwoord

  Gisteren was ik fotomodel hahaha… mijn fiets dan.
  En niet eens MIJN fiets, maaarrr
  DE VRIJHEIDSFIETS
  In de tuin voor vrede en vrijheid.
  En ik begin mijn ochtend, nu sinds een week of 6 – ik varieer nog wel eens- met loskloppen en andere oefeningen volgens bmr methode van Vilna van Betten.
  Ik ga zienderogen (voelderbenen) vooruit… over een paar weken kan ik weer mn radslag!

  • Angelique
   Antwoord

   Dat geloof ik Corrie, dat dat loskloppen je goed doet. Het komt bij verschillende disciplines voorbij, altijd fijn! En euh die radslag, hmmmm. Succes hè, Angelique

 • Petra
  Antwoord

  Hoi Angelique, leuke blog!!! De dieren zijn ook al vroeg actief….. en het is voorjaar dus volop beweging….. met groet Petra

 • Angelique
  Antwoord

  Test 4 5 6

  Ja ik zit nog in mijn BLOG-testfase en heb nu TAG’s toegevoegd. Hmm, ik heb geen idee wat dit doet, en of ik het goed gedaan heb. Ik zie dat alle woorden in een tag komen is dit wel de bedoeling? Ik heb geen idee, binnenkort eens induiken.

  Groetjes, Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.